Turva-alustat ja turva­laatat Turun talous­alueella

Kun leikeissä mennään mukkelis makkelis, turva-alusta estää pahimmat pipit

Muksujen menoissa sattuu ja tapahtuu tuon tuostakin. Leikki­kentillä onkin hyvä olla turva-alusta, joka auttaa ehkäi­semään lapsen loukkaantumisen tämän kaatuessa tai pudotessa touhujen tuoksinassa. Juurikin turva-alustan ansiosta säästytään usein kovimmilta kolhuilta. 

Me AL-Liikenteessä asennamme määräysten mukaiset turva-alustat ja turvalaatat leikki­paikoille Turun talousalueella. Koska myös rakennamme leikki­kenttiä, meillä on hyvä asiantuntemus kenttien turval­lisuus­vaatimuksista ja sujuvasta urakoinnista. 

Turva­laatoilla pirtsakka ja kimmoisa alusta

Turvalaatat ovat asennettavissa ja muotoil­tavissa helposti sekä nopeasti. Laattaa on mahdollista leikata, jotta se saadaan sopimaan kentän välineiden ympärille. Saatavilla on laattoja eri väreissä, joten alusta voidaan toteuttaa varsin mieli­kuvituksel­lisestikin. Kysy lisää laatoistamme, meiltä saa myös visuaa­lista suunnit­teluapua!

Ota yhteyttä »

Turva-alustat tekonurmista hiekkaan

Turva-alustana voi toimia myös vuosia ja säätiloja kestävä tekonurmi, alustaan täydellisesti mukautuva valettava turva-alusta, luonnon­mukainen ja allergi­koillekin sopiva turvahake sekä turvahiekka

Meiltä saat parhaim­mistoon lukeutuvat materiaalit ja asiantuntemuksen siihen, mikä alusta on oikea kohteeseen ja sen käyttö­tarkoitukseen. Valinnassa on huomioitava monia tekijöitä, kuten putoamis­korkeus ja pohja, jonka päälle asennus tehdään.

Ota yhteyttä »

Alustasta alkaen sinne kor­keimpaan kiipeily­torniin

Kysy meiltä erilaisia turva-alusta­ratkaisuja tai koko leikki­kentän rakentamista! Laitamme mielellämme miehet ja koneet töihin, ja urakoimme koko kentän pohja­töistä tarvittavien leikki­välineiden asennukseen asti. Meillä on pitkä kokemus leikki­kenttien raken­tamisesta ja kunnos­tuksesta.