Piharaken­taminen Turun talous­alueella

Pihasuunnit­telu visioi unelma­pihasi, raken­taminen tekee sen todeksi

Välk­kyykö viihtyisämpi piha toistuvasti päiväunissa? Rakennatko haaveidesi taloa, jonka unelmien tulee ulottua sisätiloista ulos? Taloyhtiön piha-aluekin saattaa kaivata vehreämpiä näkymiä ja fiksumpia kulku­väyliä. Nyt saattaisi olla oikea aika kääntyä Turun talous­alueella toimivan AL-Liikenteen puoleen. 

Piharakentaminen toteutuu meillä kokonais­valtaisesti suunnit­telusta maanrakennukseen ja viimeisenkin istutus­katteen asennukseen asti. Taloyhtiöille voimme rakentaa samalla myös leikkipaikat. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin alamme hommiin!

Tästä kaikesta on kauniit pihat tehty

Perustukset. Maan­rakennuksemme perehtyy tarkoin pihaasi ja valitsee sille sopivan perustustavan. Vanhat pihatkin käännämme tarvittaessa ympäri, jotta tilalle saadaan uusi pohja uutta vehreyttä varten. 

Nurmetukset ja siirto­nurmet. Huolellinen alustan tasaus ja tiivistys ennen kylvöä varmistaa optimaaliset olosuhteet nurmen kasvulle. Kerralla valmis nurmikko syntyy saman tien siirto­nurmesta, joka levittyy alustalle kätevästi kuin matto. 

Laatoitukset ja kivetykset. Pihalaatoitus, kivetys, pihasora, koristekivet tai millä maa-aineksella sitten oleskelu­alueet ja kulku­väylät haluatkaan päällystää, toimitamme ja rakennamme sinulle.

Muurit. Pihamuurit ovat oivia tilanjakajia, reunuksia istutuksille, tasojen tuojia ja aitoja. Muurilla ympäröidyt portaat ja istutusalueet tuovat siistin sekä tyylikkään ilmeen pihaan. 

Istutukset. Puut, pensaat, kukkakasvit ja hyötykasvit toteutamme laadukkailla taimiston tuotteilla.

Pihan valaistus ja autosähköpaikat. Teemme kaikki kaapeloinnit sekä valaisinpylväiden ja latauspisteiden rakentamiset.

Leikkipaikat taloyhtiöille. Olemme kouliin­tuneita leikkikenttien ja leikki­paikkojen rakentajia! Rakennamme turvallisuuss­tandarit täyttävät leikki­paikat ja teemme myös leikki­paikkojen turva­tarkastuksia

Ota yhteyttä »

Pihasuunnittelija näkee maata syvemmälle

Meiltä saat myös piha­suunnitelmat piha­rakentamisen ohjenuoraksi. Suunnittelussa luodaan pohja kaikelle istutuksista kulkuväyliin, oleskelu­alueisiin ja moneen muuhun ohella mainittuun. Piha­suunnittelun etuna on, että työ etenee järjestelmäl­lisesti kustannuksia ja aikaa säästäen. 

Pihasuunnittelija myös näkee pihassasi ehkä jotain enemmän, mitä itse et näe. Yhdis­tämme luovuutta, piha­rakentamisen asiantuntemusta ja toiveitasi tonttisi mahdol­lisuuksien mukaan.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä 

Piharakentaminen voi alkaa silloin, kun haluat ottaa haaveista askeleen eteen­päin. Muistathan, että viihtyisyyden lisäksi taidokkaasti tehty piha tuo mukavaa nostetta kiinteistösi arvoon!