Turvahiekat ja leikki­hiekat Turun talous­alueella

Meiltä turvahiekat vaimen­tamaan kovimmat kolhut ja parhaat leikki­hiekat leipu­reille 

AL-Liikenne toimittaa ja asentaa turvahiekat leikkikentille sekä leikki­paikoille Turun talous­alueelle. Kaikki laatu­standardit täyttävä hiekkamme on puhdasta ja pölyämätöntä, hiekka ei myöskään paakkuunnu, kovetu tai painu alustaansa, ja se säilyttää irtonaisen omi­naisuutensa.

Turvahiekan päällä uskaltaa ottaa kovemmatkin kyydit keinussa tai karusel­lissä, sillä hiekka tarjoaa pehm­eämmän alustan vaimentaen myös iskuja. Hiekka sopiikin mainiosti niin keinujen, kiipeily­telineiden kuin muidenkin välineiden alustaksi. 

Meiltä saat lisäksi muut turva-alusta­ratkaisut, kuten turvalaatat ja tekonurmet. Tiedustele parhainta ratkaisua kentällesi!

Leikki­hiekasta muotoillaan mitä vaan

Toimitamme myös hiekka­laatikkojen leikkihiekat, joista taputellaan kunnon kakut, keitetään puurot ja vellit, rakennetaan linnat ja mitä ikinä lapsen mielikuvitus sitten keksiikään. Leikki­hiekkamme on koostu­mukseltaan helposti muotoiltavaa ja hyvin kasassa pysyvää.

Hiekkalaatikko­hiekat ovat saatavilla suur­säkeissä tai suuremmissa toimitus­erissä. Tee tilaus ja tarjoa kiinteistösi pikku pilteille lapiokaupalla mukavaa tekemistä ulkona!

Ota yhteyttä »

Hiekkalaa­tikkojen täytöt ja vaih­dot sopimus­asiak­kaille

Sopimusasiak­kaillemme tarjoamme hiekka­laatikkojen hiekkojen täytöt ja vaihdot. Muistathan, että hiekat on hyvä vaihtaa jopa kerran vuodessa, jotta hiekka pysyy puhtaana, eikä aiheuta terveys­riskejä tai haavereita. Hiekkalaatikolle onkin järkevää hankkia kansi tai jokin muu suoja, mikä estää esimerkiksi eläinten pääsyn laatikkoon. 

Ota yhteyttä »

Käänny puoleemme, kun turva­hiekat ja leikki­hiekat tarvitsevat luotet­tavaa toimittajaa!

Me myös rakennamme leikki­kenttiä ja teemme niiden turval­lisuus­tarkastuksia. Voit hyödyntää palve­lujamme varsin monipuolisesti.