Maa- ja kiviaineskuljetukset Turun talous­alueella

Sepeliä, hiekkaa, mursketta, mitä vaan maa-ainesta mielit, me kuljetamme kohteeseesi!

Maa-aineskuljetukset ovat Turun talousalueella toimivan AL-Liikenteen leipälaji. Mille maa-ainekselle sinulla onkaan tarvetta, me kuljetamme työmaallesi – oli se sitten kotipihan parannus, talon perustukset, tien­rakennushanke tai vaikka leikkikentän leikki- ja turvahiekkojen& vaihto. Hoidamme myös maansiirrot. 

Katso maa-ainekset, joita toimitamme ja kysy kuljetusta. Meiltä lähtevät luotet­tavasti asiakkaidemme kohteisiin niin murske- kuin sepelikuormat, multa­toimitukset (saatavilla on myös erinomaista ruoka­kasvien viljelyyn tarkoitettua multaa), hiekkalavat ja -suursäkit, kuori­katekuljetukset sekä monet muut maa-ainesajot.

Kuinka suuren kuorman tarvitsen, osaanko valita oikein?

Maa-aines ja sen määrä riippuu työmaan maa­perästä sekä urakan laajuudesta.

Pien­taloprojektin tekijälle. Omakotitalon urakoinnissa voidaan selvitä maa­perästä riippuen vain muutamalla kuormalla kiviainesta. Toisinaan taas pohja tarvitsee vahvistusta useamman tyyp­pisestä aineksesta, jolloin ei yksi lava riitä. Kerro meille kohteestasi, toimitamme oikeat ainekset paikan päälle. 

Pihan ja puutarhan haaveilijalle. Kun uusi puutarha häilyy haaveissa, on mullat valittava sen mukaan, mitä kasvatetaan. Puut, pensaat ja perennat sekä kasvimaa tarvitsevat omat multansa, jotta niiden kasvulle saadaan luotua ihan­teelliset olosuhteet. Voit myös ehkä tarvita haketta ja koriste­kiviä työstäsi riippuen. 

Onko vastuullasi leikki­kentän tai leikki­paikan kunto? Ei ole yhdentekevää, mitä hiekkaa leikki­kenttien hiekka­aatikoille tai keinujen ja kiipeily­välineiden alle levitetään. Tai mikäli kyseessä on leikkikentän rakentaminen pohjasta alkaen, on tiedettävä, millaista muokkausta ja maa-ainesta pohja vaatii. 

Pitkän linjan maan­rakennusalan asian­tuntijoina olemme aina apunasi, jotta tiedät tilata oikeaa ainesta oikean määrän. Kysyt vain, me kyllä neuvomme, otamme tilauksesi vastaan ja kuljetamme sinne minne pitää, silloin kun pitää!

Ota yhteyttä »

Kuljetuksen kylkeen alan urakointi

Jos maa-ainekset tuottavat päänvaivaa ja ulkoistaisit urakkasi mieluummin taholle, joka tietää mitä tehdä, koneemme ja henkilö­kuntamme ovat toiminta­valmiina! Hoidamme kaikki maan­rakennus­työt piha­rakentamisesta lämpö­verkostojen kaivuutöihin ja moneen muuhun tehtävään. Kysy laajempaa palvelua tai tilaa pelkkä maa-aines­kuljetus.

Ota yhteyttä »

Sopimus­asiakkaaksi?

Sopimus­asiakkaille tarjoamme säännölliset maa-aines­kuljetukset, kuten hiekoitus­siilojen täytöt, leikki­hiekkojen vaihdot ja täytöt.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!