Maa- ja kiviainekset Turun talous­alueella

Sorasta sepeliin ja moni­puolisiin multiin niin nurmikoille kuin ruoka­kasveille

Maa-ainesmyyntimme on valmiina toimittamaan sinulle kaikki tarvitsemasi maa-ainekset. Saat meiltä laadukkaat mullat, sorat, sepelit, kivet, kuorikatteet ja hiekat Turun talousalueelle kuljetettuna. Sopiva lajike ja toimituserä löytyy varmasti, ja neuvomme sinua myös mielihyvin, mikäli et ole aivan varma, millaista maa-ainesta tarvitset ja kuinka paljon.

Muistathan, että töitä ei tarvitse saati osata itse tehdä. Ammatti­laisemme ovat valmiina toteuttamaan maan­rakennus­työt sekä pihaunelmasi mahdol­listavan piha­rakentamisen. Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi!

Laatuaineksilla tukevat pohjat, sievät pihat ja kukkeat kasvit

Mullat. Multia on monenlaisia, ja käyttö­tarkoitukseensa oikein valitussa mullassa kasvit ja nurmikot kasvavat kukkeimmilleen. Meiltä saat mullat niin puutarhan kukille, nurmikon perus­tamiseen kuin kasvimaalle. Multamme soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ruokakasvien viljelyyn. 

Sorat. Toimitamme salaojasorat, lämmön­eristyssorat ja sorat viherrakentamiseen, kuten istutus- ja piha-alueille. 

Sepelit. Sepeli on maa-aineksista omiaan paikkoihin, joissa veden on päästävä pinta­kerroksen läpi. Sepeliä voit laittaa istutuksiin sekä piha-alueiden ja kulku­väylien pint­amateriaaliksi. 

Hiekat. Tilaa meiltä tarpeesi mukaan eristys­hiekat, suodatin­hiekat, muuraus­hiekat, hiekoitus­hiekat ja hiekat kasvu­alustoihin. Tarjolla ovat myös turvahiekat ja leikkihiekat leikki­paikkojen turvalliseen rakentamiseen. Kiinteistön­hoitoon tarjoamme hiekka­siilot ja niiden täytöt. 

Kivet. Kivi­lajikkeistamme löytyvät kauniit luonnonkivet kulku­väylien pääl­lystämiseen, seinän­vierustoille sekä muiden kivipintojen toteutukseen.
Koristekivet ovat nekin näyttäviä materiaaleja piha-alueiden pinnoille. Esimerkiksi valkoisilla kivillä saadaan luotua yksin­kertaisen upeita kokonaisuuksia. 
Ajonestokivet tulevat tarpeeseen puolestaan talo­yhtiöiden pihoihin, teille ja muihin paikkoihin, joihin halutaan estää pysäköinti tai ajo. 

Kuorikatteet. Kuorikatteella päällystät istutus­alueiden multapinnat, puiden ympäristöt, polut ja leikkialueet. Katteen ansiosta mullan pinta ei pääse kuivumaan ja rikka­kasvit kasvamaan. 

Ota yhteyttä »

Mitä laitetaan tulemaan?

Kerro mihin tarkoitukseen maa-aineksia etsit, niin me katsomme sopivan toimituksen kuntoon, tai kysy lisätietoja sinua kiin­nostavista aineksista. 

Ota yhteyttä »

Kysy suur­säkki­toimitusta tai suurempaa kuormaa!